HIDRO-TERMO CENTAR je privatna tvrtka nastala u Zagrebu 1993. godine, specijalizirana za pružanje brzih i kvalitetnih usluga na području unutarnjeg i vanjskog vodovoda, kanalizacije i grijanja što podrazumijeva:

– isporuku kvalitetne robe renomiranih europskih i svjetskih proizvođača (ISO, DVGK, ZIK, TUV, GSK)
– stalnu dostupnost i pomoć kupcima na području jugoistočne Europe
– otvorenost i fleksibilnost za sve vrste dogovora (isporuka robe, uvjeti plaćanja itd)
– stalno praćenje promjena na tržištu, uvođenje novih tehnologija, te obuku izvođača radova

Od svog nastanka H.T.C. d.o.o. sudjeluje u humanitarnim projektima rekonstrukcije ratom uništenih i oštećenih vodovodnih i kanalizacijskih mreža (Crveni križ, Hilfe für kinder, ASB, Louis Berger, World Vision, UNDP i Svjetska Banka).

Kasnije, vremenom, tvrtka se sve više orijentira na izvođače radova i komunalna poduzeća s kojima smo uspostavili kvalitetnu suradnju (Vodovod i Kanalizacija Sarajevo, Mostar, Banja Luka, Bijeljina, Sanski Most, Brčko…)

Danas H.T.C. d.o.o. ima poslovnice maloprodaje i veleprodaje u tri grada (Zagreb, Sarajevo i Sanski Most), više od 30 zaposlenih i širok vozni park kojim pruža brze i sigurne isporuke i velike skladišne kapacitete.

Posvećeni smo cilju da kroz modernizaciju tvrtke nastavimo zapošljavati stručne kadrove i ulažemo u osposobljavanje, stručnost i motiviranje zaposlenih.

S obzirom na dugogodišnje iskustvo izgradili smo odlične odnose širom svijeta s raznim proizvođačima kvalitetne opreme, te konkurentnije cijene od onih koje se trenutno mogu naći na tržištu, a to se posebno odnosi na grupu proizvoda u katalogu.

Uz svu robu kupljenu u našoj firmi osiguravamo oodgovarajuće ateste i certifikate.

Sa stajalištem društveno odgovorne tvrtke, posebnu pažnju posvećujemo zaštiti životne sredine i očuvanja prirodnih resursa. U tom smislu H.T.C. d.o.o. je član “Udruženja za zaštitu voda”, što nastojimo opravdati ponudom ekološki potpuno zdravih i certificiranih proizvoda.